VORMING OP MAAT

(GEEN) GELD HEBBEN IS EEN PROBLEEM

Met bovenstaande boutade (van het Franse bouter, “verdrijven”) hebben we alvast je aandacht getrokken. Ook een vorming ‘op maat’ behoort tot de mogelijkheden. Zolang er maar een link is met financiële thema’s en de aanvrager een (sociale) organisatie is uit Brugge. In het verleden werkten we reeds samen met GroepINTROVDABRandstad en tal van andere organisaties.

We bieden onze vormingen aan als lezing of in workshopvorm. Dit afhankelijk van het thema, de beschikbare tijd en de inhoud. We delen graag onze expertise over de thema’s budgetplanning, energie, geld en gedrag, telecommunicatie en dagelijkse boodschappen.

Nieuw: lezing ‘De Budgetcoach maakt de balans’

Hoe zit het met de financiële opvoeding van onze (klein) kinderen? Waarom betaal je voor een kopje koffie geen 200 euro, maar laat je de kans liggen om op je energiekosten jaarlijks minstens 200 euro te besparen. Waarom nemen we vaak zo’n vreemde financiële beslissingen? Onze budgetcoach maakt de balans. Hij grasduint doorheen zijn ervaring als begeleider van talrijke vormingen en workshops over geldzaken.  Verwacht heel wat concrete tips om zelf mee aan de slag te gaan.