DE BUDGETGAZET

VAN DIGITALE NIEUWSBRIEF TOT HEDENDAAGSE BLOG: DE BUDGETGAZET

Jawel, deze blog bundelt (bijna) alles over budget(teren). Overheerlijke recepten, leuke uitstappen, handige apps, consumentenpsychologie, geld en gedrag, zakgeld, een wekelijkse column… geen taboes! De (financiële) actualiteit wordt door ons op de voet gevolgd.  Doe hier je voordeel, elke dag opnieuw.

Wil je per mail de belangrijkste berichten op deze blog ontvangen? Schrijf je dan hier in voor ons maandelijks nieuwsoverzicht. 

Bij de samenstelling van deze blog wordt uiterste zorgvuldigheid nagestreefd. Desondanks aanvaardt OCMW Brugge geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit eventuele drukfouten, onvolledigheden en/of onjuistheden.

OCMW Brugge is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar het verwijst. Het OCMW Brugge is eveneens niet aansprakelijk voor de inhoud en het advies op die websites of de gevolgen wanneer dat advies wordt toegepast. OCMW Brugge kan niet garanderen dat de weblinks steeds zullen werken en heeft geen controle over de beschikbaarheid van de gelinkte pagina’s of wijzigingen in de websiteadressen.