ONTDEK MIJN BURGERPROFIEL

Mijn Burgerprofiel is een online profielpagina waar je je persoonlijke gegevens terugvindt die bij de overheid bekend zijn, zowel op Vlaams als federaal niveau.

Aanmelden doe je met een elektronische identiteitskaart en een e-reader, een ‘it’s me’-code, de mobiele app van ‘It’s me’ of een beveiligingscode per sms.

Op dit moment kan je in Mijn Burgerprofiel al informatie zien over jouw diploma’s, studietoelagen, renovatiepremie, woning en gezin. Op termijn zal je via Mijn Burgerprofiel steeds meer gegevens terugvinden zoals informatie over je pensioen, je loopbaan, belastingen, attesten, uittreksels en vergunningen.

Wie de site niet elke dag wil checken, kan ook handige e-mailalerts krijgen als er iets ‘nieuws’ op je burgerprofiel komt te staan, zoals je vaccinatie-uitnodiging.