CORONAVIRUS & BUDGETPLANNING

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid en stress. Er is technische werkloosheid, inkomstenterugval,… We helpen je om al je inkomsten en uitgaven duidelijk in kaart te brengen.

Klik hier om ons budgetplan te downloaden. Je kan het budgetplan openen met Excel (Microsoft) maar ook met tal van gratis alternatieven waaronder Microsoft Office Online,  Zoho Workplace, Polaris Office, LibreOffice,  WPS Office Free, FreeOffice en Google Docs.

Er bestaan nog heel wat andere manieren om je budget in een overzicht te gieten. Zoek uit wat voor jou het beste werkt. Hiervoor verwijzen je graag door naar vorige blogberichten:

 

Voor advies en/of begeleiding rond budget en schulden kan je terecht bij een OCMW of een CAW. Op de website eerstehulpbijschulden.be kan je de erkende instellingen voor schuldbemiddeling in jouw buurt terugvinden.