GLAZEN POT WORDT FEESTBEEST

Gooi lege choco-, confituur of andere glazen potjes met schroefdeksel niet zomaar weg. Ontdek hier hun veelzijdigheid. Klaar om te feesten?

Tijdens een feestje thuis zijn kleine stevige potjes altijd welkom. Je kan er van alles in serveren. Een mocktail bijvoorbeeld, het alcoholvrije zusje van de cocktail. Wat dacht je van een fijne zalmmousse met kruidensaus. Of een klassieke chocomousse met vanillesaus. Potjes stapelen gemakkelijk in de koelkast en je kan ze fris houden met koelelementen of ijs. 

Glazen potten zijn ook bruikbaar als voorraadpot. Hergebruik ze om eten in te bewaren. Snoepjes, koekjes, pitten & zaden, gedroogd fruit, kokos… De sticker verwijder je door de pot een kwartiertje in heet water te laten weken en hem er daarna af te halen.

Nog niet helemaal overtuigd? Herbruikbare glazen zijn meestal heel wat steviger dan delicate schaaltjes of glaasjes. Je hebt er meermaals plezier mee en het kost je niets extra.