BLIJF MAAR ZITTEN

Boodschappen online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Tegenwoordig kan het heel eenvoudig. In enkele klikken is je winkelkar gevuld. Wij zochten uit wat het kost.

Aldi

Afhalen in de winkel
Momenteel onmogelijk.

Thuislevering
Momenteel onmogelijk.

Lidl

Afhalen in de winkel
Momenteel onmogelijk.

Thuislevering
Het is mogelijk om online non-food producten te kopen. De thuislevering kost 2,99 euro.

Delhaize

Afhalen in de winkel
De prijs van de producten op de website  is dezelfde als in de supermarkt. Uitzondering zijn verse producten die worden verkocht aan de dagprijs. 

Er worden bereidingskosten aangerekend, van 3 euro tot 4,50 euro, afhankelijk van het tijdstip van de afhaling. Voor bestellingen vanaf 150 euro zijn deze bereidingskosten gratis. Wanneer je het product van de week aan je bestelling toevoegt betaal je geen bereidingskosten. 

Thuislevering
Bij een bestelling via telefoon voor een thuislevering wordt een supplement van 5 euro aangerekend. De kosten bedragen 9,95 euro. Je krijgt een korting van 4,5 euro op dit bedrag indien je het product van de week bestelt.

Per schijf van 60 liter drank in de categorieën ‘Water, Frisdranken en Bieren” wordt een supplement van 10 euro aangerekend. Voor de eerste 60 liter is er geen supplement. 

Carrefour

Afhalen in de winkel
Een voorbereidingskost van  4,5 euro, vanaf 150 euro is dit gratis.

Thuislevering
Nog niet overal mogelijk. Check eerst de website van Carrefour om zeker te zijn. Aan huis leveren kost 9,5 euro.

Als je voor meer dan 150 euro bestelt, betaal je geen kosten.

Colruyt en Bio-Planet (Collect & Go)

Afhalen in de winkel
Er is een verschil tussen de prijzen in de Colruyt-webshop en die in de fysieke Colruyt-winkel. Colruyt  garandeert online de laagste prijzen in België, zowel nationaal als regionaal. Colruyt vergelijkt hun prijzen met andere Belgische online boodschappendiensten met afhaalpunten overal in België. 

Een voorbereidingskost van 5,5 euro die wegvalt bij het toevoegen van een aanbieding.

Thuislevering
Nog niet mogelijk.

Albert Heijn

Afhalen in de winkel
Momenteel nog maar drie afhaalpunten: Wilrijk, Gent en Kontich. Kostprijs: 4 euro.

Thuislevering
Wanneer je vandaag bestelt, kun je jouw boodschappen morgen al verwachten. Jij kiest zelf de dag en het tijstip van bezorging. Het minimaal orderbedrag is 70 euro. De kosten voor thuislevering starten vanaf 3,95 euro.

Beedrop 

Beedrop levert producten van lokale handelaars aan huis en gaat zo de concurrentie aan met de grote supermarkten. De service is helemaal gratis. De producten die je bestelt, worden  aan de winkelprijs aangerekend.

In tegenstelling tot supermarkten is het via Beedrop wel mogelijk om leeggoed mee te geven. Je checkt het best even of Beedrop al levert in jouw gemeente.