VAKANTIETIP: KRIKRAK

Het is weer zover: de kids hebben een weekje vrijaf en sommige (groot)ouders bijgevolg ook. Nog geen plannen voor dit vakantieweekend? Misschien is het KRIKRAK Familiefestival wel iets voor jou! 

KRIKRAK gaat door van vrijdag 2 tot en met zondag 4 november 2018 op verschillende locaties in Brugge. Voor sommige activiteiten moet je betalen, maar er is ook een uitgebreid gratis aanbod. We selecteerden er enkele.

De groene pluim

De groene pluim is een zoektocht doorheen het Groeningemuseum voor kinderen van 6 tot 12 jaar onder begeleiding van (een) volwassene(n). De groene parkiet van Jan van Eyck neemt de kids mee op ontdekking.

Je kan deelnemen op vrijdag, zaterdag en zondag van 9u30 tot 17u.

Het planetenatelier

Zijn jouw kids geboeid door alles wat met planeten en het zonnestelsel te maken heeft? Dan is het planetenatelier zeker iets voor hen! Knutselen en verhalen staan centraal in deze speelhoek met planetenthema.

Het planetenatelier kan je bezoeken in het Concertgebouw op vrijdag en zaterdag van 14u tot 18u en op zondag van 10u tot 16u.

KRIKRAK feest!

Als het donker wordt, gaan de lichtjes in de Stadsschouwburg aan voor een heus feest om het KRIKRAK-familiefestival te openen. Geniet van de eigenzinnige beats van de tienjarige tweeling Nour en Badou Claeysier en dans de avond in. 

Het KRIKRAK-feest gaat door op vrijdag tussen 17u en 19u.

Meer info?

Benieuwd naar wat er nog allemaal te beleven valt? Surf naar www.krikrak.be en kom alles te weten over dit familiefestival!