VAN WRAP NAAR CHIPS

Af en toe eens zin een potje chips als ‘late-night-snack’ of tussendoortje? Maak nu zelf je (gezonde) chips van wraps en werk af met kruiden naar keuze. Een (zelfgemaakt) dipsausje past hier perfect bij.
Ingrediënten (voor 1 kommetje chips)
  • 3 wraps naar keuze 
  • Olijfolie
  • Zout
  • Kruiden naar keuze (bv. peper, oregano, cayennepeper…)
  • Bakpapier
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 180°.
  • Leg een vel bakpapier (of een herbruikbare bakmat) op de bakplaat.
  • Snij de wraps in driehoekjes en leg ze op de bakplaat.
  • Giet wat olijfolie over de chips.
  • Bestrooi met zout en eventueel wat andere kruiden naar keuze.
  • Bak de chips ongeveer 10 minuten in de oven, tot ze krokant zijn.
  • Laat alles afkoelen en smullen maar!