BUDGETCAFÉS IN EEN NIEUW JASJE

In het najaar van 2018 trekken we met de vernieuwde Budgetcafés naar de Brugse Lokale Dienstencentra. Nieuw dit jaar is het spreekuur van de budgetcoach. Het spreekuur wordt steeds gevolgd door een praatcafé rond één bepaald thema. We heten je graag van harte welkom!

HET SPREEKUUR VAN DE BUDGETCOACH

Spreekuur

Tijdens het spreekuur – dat telkens start om 13u30 – staat een budgetcoach voor je klaar om je op weg te helpen met vragen over je facturen van aardgas, elektriciteit, water, telefoon, T.V. en internet. Hij helpt je ook met allerlei bespaartips en vragen over je budgetplanning. Een afspraak maken is niet nodig en je vraag hoeft zeker niet over het thema van die dag te gaan.

Heb je een concrete vraag rond een factuur of bepaalde documenten? Breng deze dan zeker mee! Zo kan de budgetcoach je vraag beter beantwoorden. Indien er niet onmiddellijk een antwoord op je vraag gegeven kan worden, contacteert de budgetcoach je nadien met een concreet antwoord.

HET PRAATCAFÉ

Wat werkt, hoef je niet te veranderen. Het praatcafé – met telkens één centraal thema – blijft dus bestaan! Uiteraard past de budgetcoach de inhoud steeds verder aan, zodat het aanbod up-to-date blijft. De info wordt ‘gekruid’ met video’s, getuigenissen en praktijkervaringen. Verder is de meerwaarde van het praatcafé nog steeds dat we van elkaar leren. Jouw tips en ervaringen kunnen als inspiratie dienen voor de andere deelnemers.

Per praatcafé kunnen 15 personen deelnemen. Inschrijven is gratis, maar verplicht! Je kan je inschrijven via de Lokale Dienstencentra of via de Budgetcafé-pagina van deze blog.  

DE EERSTVOLGENDE BUDGETCAFÉS

25/09/2018 – ENERGIE
Dienstencentrum ‘t Werftje
Werfstraat 88 – 8000 Brugge
tel. 050 32 60 50 – werftje@mintus.be

17/10/2018 – ENERGIE
Dienstencentrum Levensvreugde (80+ groep)
Lisseweegs Vaartje 43 – 8380 Lissewege
tel. 050 32 62 80 – levensvreugde@mintus.be

24/10/2018 – TELEFOON & INTERNET & T.V.
Dienstencentrum Ter Leyen
Kroosmeers 1 – 
8310 Assebroek
tel. 050 32 60 10 – 
terleyen@mintus.be

Graag tot binnenkort op één van onze Budgetcafés!