ZALM MET EEN FRIS LENTESLAATJE

Hou je van een stukje vis? Moet het snel klaar zijn en lust je er graag een eenvoudig, gezond slaatje bij? Dan is dit jouw gedroomde budgetrecept!
Ingrediënten
  • 1 mootje zalm
  • Tomaat
  • Komkommer
  • Half koffiekopje quinoa
  • Yoghurtdressing
  • Peper
  • Zout
  • Kruidenmengeling
Bereiding
  • Spoel de tomaat, snijd in blokjes en doe in een kom.
  • Schil een stuk komkommer, snijd in blokjes, doe ze bij de tomaat.
  • Doe wat peper en zout op de groenten, meng en laat rusten.
  • Kook de quinoa (tip: je hebt de dubbele hoeveelheid water nodig, dus 1 vol koffiekopje, dat door de quinoa volledig opgenomen wordt -> klaar!).
  • Bak het stukje zalm in een hete pan.
  • Leg de vis op het bord, ga er nog eens met wat peper overheen.
  • Doe er een drie eetlepels gekookte quinoa bij.
  • Werk af met een paar eetlepels groenten, waar je nog wat yoghurtdressing overheen giet.