BANKSWITCHING

Veranderen van bank? Met de gratis bankoverstapdienst is het eenvoudig. Je nieuwe bank zet je zichtrekeningen en betalingen over, op de dag die jij kiest. Geen administratieve rompslomp en binnen 10 werkdagen is zowat alles geregeld. Een bank vooruit dus.

Veranderen van bank gaat vanaf nu gemakkelijk, snel en gratis. Je hoeft alleen je nieuwe bank te verwittigen en een aanvraagformulier in te vullen. Daarna regelen je oude en nieuwe bank de overstap onderling. Belangrijk voordeel: je hoeft je nieuwe rekeningnummer niet zelf door te geven aan je schuldeisers die met domiciliëring werken (bijvoorbeeld je telecomoperator) en aan terugkerende betalers zoals je werkgever.

De schuldeisers en terugkerende betalers ontvangen automatisch een melding van je nieuwe bank via de interbancaire dienst Bankswitching.

Meer info? www.bankswitching.be folder bankswitching