WINTERKOST
Onderstaand recept is voor 4 personen.
Ingrediënten |
- 2 uien
- 2 stengels prei
- 1 stengel selder
- 400 gr spruiten
- 1 savooikool
- 6 wortelen
- 4 rapen
- Je kan bovenstaande groenten vervangen door twee zakken kant en klare hutsepotgroenten (800 gr).
- 600 gr aardappelen
- 2 koteletten
- 4 worsten
- 2 blokjes groentebouillon
- Peper
- Zout
- Bakboter
|
Bereiding |
- Snijd de groenten grof.
- Stoof de aardappelen en raapjes en zet ze samen met de bouillon onder water.
- Voeg de (kant en klare) groenten toe.
- Wanneer de groenten wat geslonken zijn, leg je de koteletten op de groenten en kruid je deze af.
- Zet het deksel op de pot en laat anderhalf uur op een zacht vuur pruttelen.
- Bak de worst en serveer de lekkere én gezonde maaltijd!
|
